Fedezzétek fel velünk Istria partjait!
Lim Fjord-Rovinj-Vörös Sziget
(Grillezett ebéddel)

Ha a nyaralásotok során szeretnétek egy felejthetetlen élménnyel gazdagodni, akkor töltsetek el velünk egy délutánt a családias hangulatú "DUPIN" nevű hajón. A kirándulás VRSARból a csendes kis halászfaluból indul a LIMSKI-FJORDba, ahol egy tengeri fürdőzésre invitálunk Benneteket a legendás hírű WINNETOU barlangjába. Mialatt Ti a fjord gyönyörű tiszta vizét élvezitek, mi a hajón elkészítjük nektek az ínycsiklandozóan finom ebédet, grillezett tengeri halat vagy húst, vegyes salátával és kenyérrel.

Ezután kikötünk a velencei hangulatot idéző ROVINJban, ahol 2 órás szabadprogram keretében lehetőségetek nyílik a nevezettésgek megtekintésére.
Rovinjt elhagyva egy panoráma kirándulást teszünk a Vörös sziget körül, majd alkonyattájban érkezünk vissza Vrsarba.

Minden nap
Vrsar-Lim Fjord-Rovinj-Piknik 11-16:30 - 225kn (30€)
Delfin Safari 18:00-20:00 - 150kn (20€)
Rovinj by Night 180kn (25€)

video
video video

Az ár tartalmazza: az ebédet, az egész út alatti italfogyasztást, és a hajókirándulás alatti magyar nyelvű idegenvezetést. Ha a program elnyerte tetszéseteket és élni szeretnétek a lehetőséggel, keressetek meg minket a "DUPIN" nevű dupla árbócos sárga hajónál Vrsarban.

Hívjatok, vagy küldjetek sms-t a 00385 9157 69382-es számra!
Ezen kívül foglalkozunk magánszálláshelyek értékesítésével ill. csónakkölcsönzéssel, valamint velencei utak szervezésével is.
Bővebb információ erre »

Fontos: Jegyet a kirándulásra csak a hajónál vegyetek, nagyon sok a csaló!

      

      

      

      

      

      

      

  

 

Kellemes nyaralást kívánunk és szeretettel várunk Benneteket! Viktória, Antal, Elvis